Jedilni list

Hladne predjedi
Hors d'Oeuvres cold
Kalte vorspeisen
Domači narezek
Domestic cold meats
Hausaufschnitt
Kraški pršut z olivami
Karsr ham with olives
Karster Schinken mit Oliven
Pripravljene jedi
Prepared dishes
Vorbereutete gerichte
Svinjska pečenka
Roast pork
Schweinsbraten
Vampi po tržaško
Tripe on tries style
Kutteln nach Triestart
Pražena jetrca
Roast liver
Geröstete Leber
Golaž
Goulasch
Gulasch
Malica
Snack
Jause
Kosilo
Lunch
Mittagenssen
Kmečki krožnik
Rustic plate
Blauernteller
Kmečka pojedina
Rustic treat
Bauernessen
Krvavica
Black pudding
Blutwurst
Pečenica
Slovene pork sausage
Bratwurst
Tople predjedi
Hors d'oeuvres warm
Warme vorspeise
Ocvrti šampinjoni
Fried champignons
Gebackene Champignons
Šampinjoni z gorgonzolo
Champignons with Gorgonzola
Champignons mit Gorgonzola
Jurčki z jajcem
Boletus with egg
Steinpilze mit Ei
Jurčki z gorgonzolo
Boletus with gorgonzola
Steinpilze mit Gorgonzola
Ocvrti sir s tatarsko omako
Fried cheese with tartare sauce
Gebackene Kase mit tatarensauce
Zelenjavni krožnik
Vegetable plate
Gemuse platee
Sirovi štruklji
Kase štruklji
Chese dumpling
Jedi po naročilu
Dishes on order
Speisen auf bestellung
Piščančji zrezek s štirimi siri v smetanovi omaki
Lahki mesni krožnik
Plošča “Brunarica”
Platter “Brunarica”
Platte “Brunarica”
Zrezek “Brunarica”
Escalope “Brunarica”
Schnitzel “Brunarica”
Medaljon z gobami
Medallion with mushrooms
Medallion mit Plizen
Biftek z jajcem
Beefsteak with egg
Beefsteak mit Ei
Biftek z gorgonzolo
Beefsteak with gorgonzola
Beefsteak mit Gorgonzola
Biftek z zelenim poprom
Beefsteak with green pepper
Beefsteak mit grune Pfeffer
Biftek z jurčki
Beefsteak with boletus
Beefsteak mit Steinpilze
Biftek v gobovi omaki
Beefsteak in mushroom sauce
Beefsteak in Pilzsosse
Rostbif z zelenim poprom
Roast beef with green peper
Rostbeff mit grune Pfeffer
Čebulna bržola
Sirlion steak with fried onion
Zwiebelerostbraten
Ocvrti piščanec
Fried chicken
Backhanchen
Pečen piščanec
Fried chicken
Backhanchen
Jedi z žara
Grilled dishes
Speisen vom rost
Mešano meo na žaru
Grilled mixed meat
Gemischten Fleisch von Rost
Kotleti
Cutlet
Kotllet
Ražnjiči
Skewered meat
Fleischspiess
Biftek
Beefsteak
Beefsteak
Ramsteak
Rump-steak
Rumpsteak
Juhe
Soups
Suppen
Goveja juha
Beef soup
Rindsuppe
Goveja juha z jajcem
Beef soup with egg
Rindsuppe mit Ei
Zelenjavna juha
Vegetable soup
Gemüsesuppe
Cvetačna juha
Cauliflower cream-soup
Blumenkohlsuppe
Gobova juha
Mushroom soup
Pilzsuppe
Testenine
Macaroni
Teigwaren
Na bolonjski način
Bologna sauce
Nach Bologna Art
Na milanski način
Milanese sauce
Nach Mailander Art
Carabonara
Carabonara sauce
Carabonara
Zrezki
Escalopes
Schnitzeln
Naravni zrezek
Escalope on natur style
Naturschnitzel
Dunajski zrezek
Escalop on Vienna style
Wienerschnitzel
Pariški zrezek
Escalope on Paris style
Pariserschnitzel
Ljubljanski zrezek
Escalope on Ljubljana style
Ljubljanaschnitzel
Švicarski zrezek
Escalope on Swiss style
Scheweizerschnitzel
Vrtnarski zrezek
Escalope on garden style
Gartnerschnitzel
Zrezek z gobami
Escalope with mushrooms
Schnitzel min Pilzen
Zrezek s sirom
Escalope with cheese
Schnitzel mit Kase
Zrezek z gobami in sirom
Escalope with mushrooms and cheese
Steinpilze mit Pilzen und Kase
Zrezek v sirovi omaki
Escalope in cheese sauce
Schnitzel in Kasesauce
Zrezek v smetanovi omaki
Escalope in cream sauce
Schnitzel in Rahmsauce
Pizze
Pizzas
Pizzen
Brunarica
ham, mushrooms, chesse
Schinken, Pilzen, Kase
Primorska
ham,cheese, olives
Schinken, Kase, Oliven
Kranjska
ham, mushrooms, chesse, sausage, egg
Schinken, Pilzen, Kase, Wurst, Ei
Kraška
ham, mushrooms, chesse, karst ham, olives
Schinken, Pilzen, Kase, Karst Schinken, Oliven
Hudičeva
ham, mushrooms, chesse, garlic, pepper-hot
Schinken, Pilzen, Kase, Knoblauch, Pepeoni
Vrtnarska
ham, mushrooms, chesse, garlic, onion, hot pepper
Schinken, Pilzen, Kase, Knoblauch, Zwiebel, Pepeoni
Eksotična
ham, mushrooms, chesse, garlic, artichokes, olives
Schinken, Pilzen, Kase, Knoblauch, Artischoken, Oliven
Morska
ham, mushrooms, chesse, garlic, seafood
Schinken, Pilzen, Kase, Knoblauch, Meeresfruchten
Vegetarijanska
Otroška
Tunina
Margarita
Gorenjska
Priloge in prikuhe
Dishes
Zuspeisenside
Ocvrt krompir
French fried potatoes
Pomes frites
Slan krompir
Boiled potaotes - salted
Salzkartoffeln
Dušen riž
Stewed rice
Gedunsteter
Kruhovi cmoki
Bread dumplings
Semmelknodel
Zelenjava
Vegetable
Gemuse
Ribe
Fish
Fische
Postrv po tržaško
Trout on triest style
Forelle nach Triestart
Postrvji file
Trouth filet
Forelle filet
Ocvrti lignji
Fried calmaries
Gebackene Kalamare
Lignji na žaru
Grilled calamaries
Kalamare von Rost
Polnjeni lignji
Stuffed calamaries
Gefullte Kalamare
Polnjeni lignji s pršutom
Stuffed calamaries with smoked ham
Gefullte Kalamare mit Karts Schinken
Polnjeni lignji po dunajsko
Stuffed calamaries on Viena style
Gefullte Kalamare nach Wienart
Rožota z morskimi sadeži
Seafood risotto
Meersescfruchten Risoto
Morska plošča
Sea plate
Platte “Brunarica”
Solate
Salads
Salate
Sezonska solata
Salad in season
Salat der Saison
Motovilec solata (sezonsko)
Corn-salad
Feldsalat
Zelena, zeljna ali fižolova solota
Green, cabbage or bean salad
Gruner, Kraut oder Bohnensalat
Paradižnikova solata
Tomato salad
Tomatensalat
Švicarska solata
Swiss salad
Sweizersalat
Solata s popečenim piščancem
Solata z ocvtim piščancem
Tunina solata
Solata z lignji
Šobska solata
Kmečka solata
Sladice
Desserts
Suspeisen
Palačinke z orehi
Pancakes with nuts
Pfannkuchen mit Nuss
Palačinke z nutello
Pancakes with nutella
Pfannkuchen mit Nutella
Palačinke rafaelo
Pancakes with raffaello
Pfannkuchen mit Raffaello
Palačinke s čokolado
Pancakes with chocolate
Pfannkuchen mit Schokolade
Palačinke z marmelado
Pancakes with jam
Pfannkuchen mit Marmelade
Sladoledna porcijo
Ice cream
Eisspeise
Sadne kupa s sladoledom
Fruit coupe with ice-cream
Obstbecher mit Eis
Bana split
Banana split
Bananensplit
Grmada
Grmada
Grmada
Gibanica
Gibanica
Susspeisen
Kremna rezina
Mille - feuille
Chremescnitte
Ledena kava
Eisfaffe
Iced coffee
Malice 1
Snacks 1
Jause 1
Svinjska pečenka
pražen krompir
Jota
suho meso
Mesna lazanja
solata
Ocvrti sir
pomfri
Malice 3
Snacks 3
Jause 3

Naša ponudba

V naši brunarici vam ponujamo vrsto dnevno svežih jedi. V jedilnem listu najdete vse od morske hrane do domačih in gorenjskih specialitet.

Odpiralni čas

Za vas smo odprti v ponedeljek, sredo, četretk in petek od 9.00 do 23.00 ter ob sobotah od 9.00 do 24.00. V nedeljo smo odprti od 9.00 do 21.00. Ob torkih smo zaprti.

Ambient

Družabna omrežja

Vsakemu gostu, ki se check-ina v naši brunarici in natakarju pokaže svojo prijavo, smo pripravili majhno darilce.


Brunarice Štern za funkcionalnost strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.